Hyvät Ratkojat.fi-sivuston käyttäjät ja siihen tietoja syöttävät ristikkoharrastajat

Suomalaisessa ristikkomaailmassa on ollut vuosikymmenten ajan kirjoittamaton sääntö, jonka mukaan oikeita ratkaisuja ei laiteta julkisuuteen ennen kuin palkintoristikoiden vastausajat ovat umpeutuneet. Nykyinen tiedonkulku mahdollistaa säännöstä poikkeamisen, joten sen olemassaolosta on aika muistuttaa.

Ne ratkojat, jotka onnistuvat saamaan ristikon valmiiksi ja lähettävät vastauksen arvontaan, toivovat tietenkin arpaonnea itselleen. Voitonjakoa vääristää, jos mukaan pääsee niitä, jotka saavat ristikkonsa valmiiksi vain Ratkojat.fi-sivustolle ennenaikaisesti laitettujen vastausten ansiosta.

Ristkoiden harrastaminen on oivaltamista ja onnistumisen riemua. Se on hyvää aivojumpaa kaiken ikäisille. Kivan harrastuksen aivovoimisteluineen soisi jatkuvan vanhaan hyvään malliin.

Ratkojat.fi-sivustosta vastaavana tahona Ratkojat Oy toivoo malttia sanaston täyttäjiltä. Kyllä ne sanat sinne ehtii laittaa vastausajan umpeutumisen jälkeenkin.

Samalla Ratkojat Oy kiittää aktiivisia harrastajia sanaston kartuttamisesta. Vain käyttäjät pystyvät yksissä tuumin tällaiseen.

Ystävällisin terveisin,
Ratkojat.fi ja Sanaristikkoseura Sanasepot ry